Mik az okai a hajhullásnak?

Hány előtti és utáni képek megtekinthetők ? Tekintse legalább egy tucat előtti és utáni képek , mielőtt a végső döntést. Keresse meg a képeket, amelyek hasonlóak a színpadon a hajhullás , és még hajszerkezet és sűrűsége .

Hány éves vagy azokat a képeket ? Keresse meg a képeket , amelyek rendszeresen frissítik. Miután éves tapasztalat, az orvos megtanulják az új technikákat szemináriumokon vagy megrekedtek a saját módon, és figyelmen kívül hagyja a technológiai fejlesztések .

Tud beszélni múltbeli betegek ? Ideális esetben , hogy beszélni a betegek , akik használják az orvos haj helyreállítását a legjobb . Ez lehetővé teszi, hogy a munkát közelről , nézd meg a tényleges hegek, és mi a beteg gondolt az orvos modora .

Mit fórumok mondani? Vessen egy pillantást a hajhullás fórumokon. Az American Association hajhullás remek kiindulópont. Megtalálja orvos ajánlásokat és visszajelzést , amit a műtét volt, mint ezeken a fórumokon .

Mit online véleménye mondani? Nem bízhatsz minden tesztben . Ön azonban , olvassa el az értékelés , és látni , amit az emberek mondanak . Keresse meg kifejezetten részletes véleménye, hogy ne marketing beszélgetés, nem írta egy névtelen plakát , vagy sok nyelvtani vagy helyesírási hibákat. Is, győződjön meg róla, hogy olvassa el a pozitív és negatív . Ezekkel a véleménye iránymutatásként , de nem helyettesíti ellenőrzésére fényképek és beszélt a korábbi betegek .

Mit jelent az állami egészségügyi ellátás mondani? Miután elolvasta véleménye, nézd meg, mi az állam orvosi bizottság is a fájlt. A fórumon lehet mondani , hogy vannak panaszok az orvos .

Az orvos kapcsolatban bármilyen szervezetekkel ? Vannak szervezetek, amelyek nem igazán érdemes , de a legjobb haj helyreállítását orvos kapcsolatban áll az International Alliance of Hair Restoration sebészek . Kapcsolata az International Society of Hair Restoration sebészek is mutatja elkötelezettségét, hogy továbbra oktatás tekintetében haj helyreállítását képességeit.

Már az orvos figyelmeztetett , hogy a dohányzás ellen ? Dohányosok gyógyítani lassabb, mint a nem dohányzók. Bármilyen sebészeti beavatkozás előtt abba kell hagynia a dohányzást , legalább néhány héttel korábban , és a műtét után. Ellenőrizze, hogy a hajátültetés sebész úgy dönt, a konkrét szabályokat , ha kell , hogy hagyja abba a dohányzást , és mikor kezdheti el újra fel .

Mivel a korosztály , hajhullás uralja a lista valós problémákat sok. Mivel az néz ki, vagy külső fellebbezést elválaszthatatlanul kapcsolódik a társadalmi élet , hajhullás vagy a hátráló hajszálrepedés mindenképpen aggodalomra ad okot . Ez a fő oka annak, hogy keresni drasztikus lépéseket rögzítésére ebben a kérdésben . Ha még mindig ott feküdt az ókorban a haj maszkok és parókák , akkor itt az ideje , hogy nyisd ki a szemed . Gyerünk, kelj fel ! A hajátültetés , akkor kap vissza a korábbi megjelenés és a bizalom. Habár a népszerű szerte a világon , a folyamat szigorúan változik egyik helyről a másikra . Ez a cikk ad betekintést a kezelés haj helyreállítás , típusai , a történelem és a várható költségeket .

A nagyon eredete – A rövid nézet

A gyökerek a kezelés valahol a 18. században . Ez a kezelés először történt az 1800-as években , és megjelölve a terméketlen és érzéketlen kísérlet arra, hogy a kívánt eredményt. Ugyanakkor az első siker tüsző transzplantációs kezelést ért el, 1930-ban. Azóta ez a sebészeti módszer folyamatosan fejlődött , és most ez egy hatékony megoldás által sok ember.

Típusú haj -átültetés

Vannak főleg három kezelést , hogy találkoznak .

• Fuss vagy follikuláris egység Strip sebészet

Ez ideális , akik a súlyos vagy közepes kopaszodó problémák. Az ilyen típusú műtét, egy csík a haj hátulról a fejbőr gyógyít , vagy kiterjed az érintett területet. Ez magában foglalhatja a több alkalommal a follikulus oltás vagy transzplantáció.

• FUE vagy follikuláris egység Extraction

Ebben a folyamatban , a haj orvosok egy csík a haj hátulról , és az oldalán a fejét a kopaszodó szakaszon. Ezek a tüszők akkor növekszik, és úgy tűnik, teljesen természetes . Sőt, ez a folyamat nem jár nagyobb vagy mély vágások és a gyógyulási idő nagyon rövid . Ez a folyamat a legjobb azok számára, akik tervezik, hogy részt hajátültetés kezelések.

• Fejbőr csökkentése

Ez a legritkább mindhárom szabályokat. Itt , a kopasz szakaszon sebészileg eltávolítják . Ezután a sűrű terület a fejbőr jön elé , azzal a kizárólagos céllal, amely a kopasz területre . Ez is a legköltségesebb hajhullás kezelés között a három.

Dolog, hogy fontolja , mielőtt megy a műtét

Mielőtt megy a hajátültetés műtét, van néhány dolog, amit figyelembe kell venni .

Ez fontos, hogy reális megközelítés. Ha teljesen kopasz , vagy nincs sok szőr, nem számítanak a transzplantációs műtétet , hogy kapsz egy feje tele haj . A sűrűbb és vastagabb a meglévő haj , annál jobb eredményeket lehet számítani .

Egy általános alapon , sűrű haja a szürke , vagy világos színű nyújt jobb eredményt, mint a vékony és világos színű haja .

Ha a műtét alatt, akkor akár a kilenc hónap a hajhagymákat , hogy gyógyítsa és serkenti a növekedést.

Fontolja meg a költségek a műtét. Kozmetikai műtétek általában nem felel meg a kompenzáció magán egészségügyi biztosító társaságok . Abban az esetben, a túlzott trauma vagy égési sérülés következtében a betegség , a tüsző csere műtét helyreállító megközelítés , és nem tartoznak az egészségügyi biztosítás.

Lánc dohányosok is fennáll a veszélye, szemben komplikációk a műtét során. Tehát , ha figyelembe ezt a képet helyreállítása műtét , meg kell leszokni a dohányzásról teljesen.

Nők Hajhullás és kezelések


Hozzászólás