Hajnövesztők

Minden döntés kezelés mindig a tiéd

 

A neves hajhullás közepén megérti, hogy a döntést , hogy minden kezelés során is a döntést, és a tiéd egyedül. Soha ne érzem nyomás alatt vagy köteles , hogy egy on-the- spot döntés , vagy egy kezelés letétet anélkül, hogy teljesen megértsék a következményeit a kúra. Sőt, egy tapasztalt hajhullás központ talán még küld haza , hogy tegye meg a szükséges idő és a tér , hogy a döntést !

 

Elindulna hajhullás kezelés érthetően idegtépő és egy nagy döntés , de ha kerestek egy megbízható beszállító, akkor úgy fogja érezni, 100%-os kényelmes és készen áll . Sokan azok közül, akik átestek hajhullás kezelés leírták életet átalakító eredményeket. Hajátültetés vissza tudja állítani a haj és a bizalmat , nyisd ki a társadalmi lehetőségeket , és segít vezetni a teljesebb és boldogabb életet. Ha keres egy formája a hajhullás kezelés , vegye fel a kapcsolatot az A & A Studios Ltd, a vezető haj tanácsadó központ .

 

Ki hivatkozott , hogy az orvos ? Sok orvos kínál egy kis százaléka a fodrászok , akik küldik betegek útjukat. A fodrász egyszerűen teszi az áttételt , hogy a készpénz , akkor nem igazán igazolják, hogy a biztonsági adatok és szabványok az orvos .

 

Vajon az orvos úgy érzi, egy jó jelölt ? Nem minden ember jó jelölt hajátültetés műtét . Az orvos kell, hogy megtekinthesse a szint a hajhullás , mielőtt bármilyen döntést .

 

Mennyi képzés működik a doktor is ? Kérsz ​​egy orvos tapasztalattal rendelkezik mind a haj helyreállítását és az arc plasztikai sebészet. Először is , a siker mértéke lesz nagyobb, egy tapasztalt orvos, mint egy csak most kezdik el . Másodszor, orvosok képzés arcplasztika kevésbé hagyhatnak látható hegek .

 

Hány tanúsítványok nem az orvos tart ? Keresse meg az orvosok , akik több mint egy deszka minősítést. Ez azt jelenti, az orvos töltött rengeteg idő igazán mastering specifikus készségek a plasztikai sebészet és a múló tesztek által felügyelt American Board of Medical specialitások és az American Board of Plastic Surgery .

 

Milyen konkrét tanúsítványokat , amennyiben az orvos is ? Mindig keresni egy orvost , aki igazolja a plasztikai sebészet . Az is előnyös , hogy vizsgálja meg az orvosok , akik megfeleltek az American Board of Hair Restoration Sebészek vizsga.

 

Hány hajátültetés műtét nem az orvos végre ? Amikor keressük a legjobb hajátültetés orvos , meg , aki már végzett több száz vagy több ezer műtétek mint valaki, aki új , és nem elég a rekord az Ön számára, hogy hány ilyen transzplantáció sikeres volt .

 

Hány ember van a szoba alatt a hajátültetés műtét ? Több jobb ! A siker kulcsa jár megfelelő kezelésével a betakarított tüsző. Tartása nedves fontos. A teljes csapat, ahol minden ember egy bizonyos munkát , az esélye , hogy valami rosszul jelentősen csökken.

 

Milyen képzés nem az asszisztensek voltak ? Keresse meg az asszisztensek , hogy már az orvos hosszú ideig . Kérdezze az oktatás és a képzés . Nem akarom, hogy valaki kevés gyakorlati tapasztalat

 

Milyen jól érti, mi történik a műtét ? Mielőtt beleegyezett, hogy a hajátültetés , győződjön meg róla, hogy minden egyes lépés az orvos tart . A helyi érzéstelenítés használata . Donor hajat eltávolítjuk a hátsó vagy oldalán a fejét. A szőrtüszők gondosan tagolt és átültetett a kopasz területekre . Csak a hajátültetés sebész elvégzi az implantátumokat . Kérdezd meg a méret a pengék használt transzplantáció. Blades of 0,5-0,7 ideális.

 

Milyen eljárást alkalmazzák az orvos ? Nincs két egyforma beteg . Amikor kiválasztják a legjobb hajátültetés orvos szeretne orvos jártas a különböző módszereket . Bár a follikuláris egység micrografting ( FUM / FUG ) népszerű , vannak egyértelmű előnyei a follikuláris egység kitermelés ( FUE) . Az emberek nagy hajszálrepedés, egy hajszálrepedés csökkenti eljárás hasznosnak bizonyul.

 

Melyek az orvos által preferált transzplantációs oldalak? Nem minden orvos ugyanolyan mértékű tapasztalat hajszálvékony helyreállítása.

 

Melyek azok a preferált helyek donor ? Minden beteg más. Általában ezek a területek közé tartozik az oldalon, vagy a fej hátsó részét .

 

Vajon az orvosi kar utazás megszervezése ? Tervez hajátültetés műtét megterhelő , főleg, ha él a városban . Keresse meg az iroda , amely segít könyv egy megfelelő szállás repülőjáratokat találjon , amelyek megfelelnek a műtét menetrend.

 

Vajon az orvos ezt mega – ülés ? Egyes orvosok úgy vélik, mega – ülések érdemes. Az eljárás során , akár 4500 szőrtüszők átültetett alatt egy műtét , ami leköti a kilenc órát is igénybe vehet. Nem minden beteg egy jó jelölt , de ha , miután a teljes transzplantációs kelt egyszerre hatásos mind a helyreállításhoz szükséges időt és költséget.

 

A virtuális konzultációt biztosítanak? Találni ideje, hogy látogassa a hajátültetés orvos problémás , ha csak személyes vagy nyaralás ideje, különösen, ha meg kell, hogy napokon a műtét. Az orvos kínál virtuális konzultációk ideális . Küld fényképeket saját magáról , hogy az orvos , majd megvitatják az eljárás több mint egy videokonferencia- szolgáltatást , mint a Skype .

 

Ki kezeli a konzultáció ? A legjobb hajátültetés orvos gondoskodik a saját konzultációk . Ha az orvos küld a nyertes , csak az alapvető adatokat kell vitatni. Ha a nyertes kezd beszélni sajátosságai a műtét , és nem tanúsított hajátültetés műtét és a plasztikai sebészet , meg egy másik orvos .

 

Mennyire alapos az a konzultáció ? Amellett , hogy megnézi a szintet a hajhullás és meghatározza a legjobb módszer, hogy helyes ez a probléma , az orvosnak meg kell beszélnie dolgot kell tenned, mielőtt , és a műtét után. Ez magában foglalja a műtét utáni ellátás és milyen tevékenységeket el kell kerülni , amíg gyógyul .


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s